Velkommen i Studiet!

 

Det kan være svært at starte en kreativ hobby eller finde en ny passion fordi man mangler viden eller er bange for man ikke kan. Det kan være skræmmende, men det ville være værre ikke at prøve!

 

Jeg lærer dig basis teknikker og essentielle håndbygningsteknikker til at lave keramik. Jeg deler de tips og tricks jeg har fået gennem flere års erfaring med keramik. Med den hjælp kan du nå dit kreative potentiale, udvikle dine færdigheder og føle dig sikker til at lave keramik selv, i rammerne af dit eget hjem.

 

Alle kurser bliver givet på englesk. Alt bliver forklaret på en simpel og letforståelig måde, så alle kan være med. 

 

Gennem kurserne vil jeg dele min begejstring for keramik, min viden og give dig de redskaber, du har brug for til at kreere dine egne keramisk værker. Studiet er et sted som er åbent for alle, hvor du frit kan udforske din kreative side, have det sjovt og eksperimentere med dette fantastiske materiale.

• ugentlige kurser •

• februar •

• marts •

Kursisters værker

Reservationer & Afbestilling

Reservationer

Når du betaler for et kursus vil der med det samme blive reserveret en plads til dig.

Afbestillingspolitik

Du kan få en fuld tilbagebetaling hvis du afbestiller dit kursus mindst 7 dage før kurses start.
Hvis du afbestiller 2 til 6 dage før kurses start kan du få 50% af beløbet udbetalt, eller vælg en ny dato uden ekstra betaling.
Ved afbestilling 1 dag før eller på dagen af kurset er det kun muligt at få 25% tilbagebetalt, eller vælg en ny dato med et 100 kr gebyr.

 

 
 

Spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål om kurserne eller vil du gerne bestille et privat kursus for dig og dine venner er du velkommen til at kontakte mig herunder.