BARRO by ANL

BARRO

01

SHOPPEN

BARRO’s vision er at fremhæve karakter i dit rum og bringe en behagelig æstetik til din hverdag ved at tilbyde unikke keramiske værker. Jeg vil have dig til at nyde de uendelige muligheder, som ler har at tilbyde ved at levere funktionelle keramik og keramiske skulpturer. 

 

Butikken indeholder flere samlinger af unikke keramiske stykker. Hver samling er en ny historie, der skal fortælles, hvilket giver mig kunstnerisk frihed og opretholder en understreget stil. Hvert funktionelt produkt er designet til at have en organisk og behagelig fornemmelse og testet omhyggeligt for kvalitet. BARRO’s stykker bringer en naturligt varm og hyggelig følelse til dit hjem.

02

Historier fra studiet

At opdage ler som et materiale var en genopdagelse af mit indre barn. Jeg kan huske jeg var ude at lege i vores gårdhave og blev begejstret da jeg nåede til et nyt lag i jorden. Det var formbare jord! Jeg kan huske min mor fortalte mig, “Det hedder Barro”.

Jeg voksede op i ørken området i det nordlige Mexico og flyttede til Aarhus for nogle år siden, hvor jeg arbejder fuldtid som kunstner. Den skarpe kontrast mellem de to forskellige miljøer og kulturer har været en kraftig kilde til inspiration de sidste par år.

Jeg inkorporere elementer som minder mig om disse to områder i mine værker. Fascineret af jordens farver og texturen af eksponeret ler, er de blevet to af karaktertrækkene ved mit arbejde. De repræsentere naturen, jorden og den rå skønhed.